Vraag offerte: +31 (0)541-294791

Algemene voorwaarden

Zwijnenberg Antiek te De Lutte en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Enschede KvK nummer 08091694, btw nummer NL104237958B01 

Wij zijn te bereiken:
per telefoon: +31 (0)541-294791  
mobiel: +31 (0)6-23227957  
e-mail:  rene@zwijnenbergantiek.nl

1. Algemeen
• Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Zwijnenberg Antiek.
• Door te bestellen geeft U aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan.”
• Zwijnenberg Antiek behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen/of uit te breiden.

2. Bestelling en overeenkomst
• U kunt Uw bestelling plaatsen via het bestelformulier op de site.U dient deze volledig en op waarheid berust in te vullen.
• U heeft 5 werkdagen om Uw bestelling te retourneren. Laat U dit tijdig weten door middel van een e-mail . Met uitzondering van meubels en kasten tuinbanken/stoelen, deze kunnen niet geretourneerd worden.
• Zwijnenberg Antiek behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra U zich niet aan de door Zwijnenberg Antiek gestelde voorwaarden houdt.

3. Prijzen en Betaling
• De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW exclusief en verzendkosten tenzij anders aangegeven. Zwijnenberg Antiek is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site. Aan onrechtmatige prijs informatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend.
• Zwijnenberg Antiek is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten op de site.
• U kunt ervoor kiezen om Uw bestelling te betalen via Ideal, Pay-pal, overschrijving per bank/giro of contant bij afhalen.Wanneer U ervoor kiest de bestelling te laten bezorgen, dient het totale bedrag inclusief bezorgkosten vooruit te betalen. Dit dient te geschieden binnen 5 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging.Wanneer de betaling na 5 dagen niet door Zwijnenberg Antiek ontvangen is, wordt er van uitgegaan dat u van de bestelling afziet. Na bestelling stuurt Zwijnenberg Antiek U een bevestiging van Uw bestelling .
• Verzendkosten zijn conform de pagina verzend en bezorgkosten.

4. Annulering
• Als U Uw bestelling wilt annuleren dient U dit te melden per e-mail aan: rene@zwijnenbergantiek.nl Bij annulering van een artikel op een reeds betaalde bestelling of bij annulering van een volledig betaalde bestelling wordt € 7,50 administratiekosten in rekening gebracht. (Dit geldt niet voor de meubelen deze kunnen niet geannuleerd of geruild worden)

5. Verzending en Levering
• De verzendkosten binnen Nederland zijn conform de hieraan ten grondslag liggende transportkosten en voorwaarden conform de Nederlandse transportsector c.q de transportkosten per bezorging door TNT Post UPC etc. en gelden per bestelling, ongeacht het aantal bestelde artikelen en het daar aan verbonden gewicht.Tevens is het mogelijk om de bestelling af te halen. Naar aanleiding van de hoeveelheid artikelen zal de bestelling worden verzonden middels pakketpost. Uw bestelling is via deze weg niet verzekerd tegen verlies of schade tijdens verzending door Transporteur.Zwijnenberg Antiek is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na transport. Zwijnenberg Antiek streeft ernaar de bestelling binnen 10 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. M.U.V de meubels,dit hangt af van de planning van de transporteur.Indien het artikel onverhoopt niet op voorraad blijkt te zijn ontvangt u bericht hierover.Indien u op dat moment accoord gaat met een latere levering kunt u deze niet meer annuleren. Heeft U de artikelen voor een bepaalde datum nodig, geef dit dan aan bij Uw bestelling. Wij laten U dan zo spoedig mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden.

6.Retourneren
• Als Uw bestelling bezorgd is, heeft U 5 werkdagen de tijd om de artikelen te retourneren of te ruilen. Met uitzondering van meubilair en tuinbanken/stoelen Deze kunnen niet geretourneerd of geruild worden. De kosten van retour zenden zijn voor uw rekening. Artikelen worden alleen teruggenomen als deze in dezelfde staat verkeren en in de originele onbeschadigde verpakking als bij aflevering.

Kwaliteit artikelen
• Wij verkopen nieuwe en gebruikte artikelen. De artikelen zijn in goede staat. Hout is een natuurproduct, dat altijd werkt, met name door wisselende temperaturen en variatie in vochtgehalte kunnen er kiertjes en scheuren ontstaan. Het echte Landleven is hiervoor niet aansprakelijk en kan daar geen garantie voor geven. Met name de oude en antieke kasten vertonen sporen van houtworm e/o boktor wat mede de charme van een oude kast bepaalt. Tijdens openingstijden kunt u de kasten bekijken . Wij raden u aan om het product altijd vooraf te komen bekijken .De gebruikte artikelen kunnen gebruikerssporen vertonen. Alle kasten zijn handgeschilderd, oud of antiek en worden bij binnenkomst ingespoten met perfax tegen houtworm/boktor .(fabrikant van dit soort ongedierte producten adviseren dit jaarlijks te herhalen ) maar we kunnen geen garantie geven dat al onze meubelen 100% houtwormvrij zijn. Bij onder andere bouwmarkten zijn producten te koop om meubels eenvoudig en effectief hiertegen te behandelen. Sommige nieuwe artikelen hebben een gebruikte uitstraling. Dit kan geen reden voor u zijn om het artikel te retourneren. Al onze meubelen mogen na aankoop niet meer geruild worden . Schade die door transport veroorzaakt worden niet vergoed door Zwijnenberg Antiek. Wij kunnen U in contact brengen met een onafhankelijk transport bedrijf . Alle transporten zijn in opdracht van de koper.
Zwijnenberg Antiek kan in overleg zelf transporteren. 
U kunt altijd de gekochte meubelen zelf ophalen op afspraak.
Zwijnenberg Antiek is niet verantwoordelijk mocht een meubel niet door het trapgat, deur of dergelijke passen. Dit dient u zelf vooraf goed te berekenen. De maten staan bij onze producten op de website vermeld. We hanteren de buitenmaten van de meubelen. Tevens zijn wij niet aansprakelijk voor de fouten gemaakt door de koper, daarom heeft deze alle lasten en kosten te dragen.
Na de periode van 5 dagen kan de koop niet meer ontbonden worden.(Dit geld niet voor onze meubelen) U dient de retournering per e-mail aan Zwijnenberg Antiek bekend te maken. De artikelen worden alleen retour genomen als aan onderstaande voorwaarden voldaan wordt:
• de artikelen dienen bij Zwijnenberg Antiek gekocht te zijn;
• de retournering binnen 5 werkdagen per e-mail gemeld is;
• de retour melding e-mail is voorzien van een kopie betaalbewijs van Zwijnenberg Antiek;
• de artikelen dienen ongedragen,onbeschadigd, niet gemonteerd en verweerd of door weersinvloeden beschadigd te zijn;
• de artikelen dienen voorzien te zijn van het origineel aangehechte artikelkaartje;
• de artikelen dienen in de originele en degelijke onbeschadigde verpakking teruggestuurd te worden;
• de artikelen dienen geen Sale (aanbiedingen)kenmerk te hebben (Artikelen gekocht met het Sale (aanbiedingen) kenmerk kunnen niet geretourneerd worden.
• het retourpakket dient voldoende gefrankeerd te zijn. (Onvoldoende gefrankeerde verzendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd).Vermeldt duidelijk uw naam en adres op het retourformulier. De kosten en verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen aan U overgemaakt worden minus administratie verpakking kosten van 7,50 euro.
• Aanbiedingen mogen niet retour of geruild worden

7. Privacy
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Zwijnenberg Antiek. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. Zwijnenberg Antiek verstrekt geen gegevens aan derden waardoor Uw privacy in het geding komt. Klanten die een bestelling plaatsen bij Zwijnenberg Antiek ontvangen automatisch indien van toepassing de nieuwsbrief. Indien U van ons geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, kunt u dit per e-mail aan ons doorgeven : rene@zwijnenbergantiek.nl

8. Copyright
Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij juridische stappen te ondernemen.

9. Klachten
Heeft U klachten of bent U ontevreden over bepaalde zaken,bestelde of geleverde artikelen dan kunt U dit middels een e-mail sturen naar : rene@zwijnenbergantiek.nl .Op al onze aanbieding en voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.